Din păcate, informația a fost confirmată. Gabriel Cotabiță a….

Vești proaste pentru fanii lui Gabriel Cotabiță! El nu mai este solistul de la “VH2”, formație pe care chiar el a înființat-o în urmă cu 15 ani. Foștii colegi de trupă i-au găsit repede un înlocuitor, în loc ce el a ales o altă modalitate de a-și câștiga existența la 62 de ani.

Gabriel Cotabiță a părăsit trupa “VH2”. Cine l-a înlocuit pe cunoscutul cântăreț

După ce și-a revenit complet după cumpăna prin care a trecut în urmă cu mai bine de trei ani, Gabriel Cotabiță a decis să își continue cariera muzicală singur, nu alături de colegii de la VH2, care l-au așteptat în toată perioada în care el a avut probleme medicale. Motivul: cunoscutul artist câștigă mult mai bine din cariera solo, potrivit libertatea.ro.

Foștii colegi de trupă s-au văzut nevoiți să se reinventeze, astfel că au decis ca noul solist să fie Mihai Pocorschi. Așadar, noua componență de la VH2 este: Mihai Pocorschi, asistat la voce tot de Mihnea Stănescu (formația RedBlonde), Vladimir Pocorschi (chitară), Eugen Sonia (bass) și Răzvan Lupu (tobe) – a fost prezentată recent, la o nuntă cu ștaif care a avut loc la Sibiu. Vă reamintim că activitateade la VH2 – sau Vechiul Holograf 2, o denumire logică, de vreme ce Pocorschi și Cotabiță, fondatorii trupei, au cântat la un moment dat (în anii ʼ80), în Holograf –, a fost blocată multe luni, după ce Gabriel Cotabiță a suferit în luna mai 2015 un stop cardiorespirator, în urma căruia a rămas în comă trei săptămâni.

Gabriel Cotabiţă a trecut printr-o cumpănă în urmă cu 3 ani

Pe 8 mai 2015, cântăreţul a ajuns de urgenţă la spital, după ce a fost găsit inconştient într-o sală de sport din Bucureşti! Artistul a suferit un stop cardio-respirator, în timp ce-şi efectua programul de exerciţii. A urmat o perioadă grea de recuperare, dar, după multe lacrimi şi rugăciuni, artistul şi-a revenit şi a filmat videoclipul „O zi liniştită”. În prezent, starul este nevoit să poarte toată viaţa un defibrilator automat.

Gabriel Cotabiţă s-a căsătorit civil cu Alina Gabriela Munteanu pe 29 septembrie 2016. Cei doi erau împreună de cinci ani când au decis să facă pasul cel mare. Iar nunta celor doi a fost pe 9 octombrie 2016.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.