Din păcate, s-a întâmplat! Lumea se aștepta ca Busu să fie externat, dar anunțul a venit ca un șoc

Mai multe informaţii contradictorii vin de la Institutul de Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu din Capitală, acolo unde a fost internat actorul Florin Busuioc, după ce a fost adus de la Craiova. Ziele trecute, au apărut zvonuri că îndrăgitul om de televiziune va fi externat, însă la scurt timp s-a aflat că el va fi supus unei noi intervenţii chirurgicale la inimă în cursul acestei săptămâni.

Potricit Click.ro, Florin Busuioc nu a fost externat şi nici nu a intrat în sala de operaţie aşa cum s-a vehiculat. În urmă cu două săptămâni, actorul a suferit un infarct acut, urmat de alte trei stopuri cardiace şi a fost la un pas să piardă lupta cu viaţa. Prezentatorul Pro Tv a fost operat cu succes la Craiova, în clinica de Cardiologie Intervenţională a Spitalului Judeţean de Urgenţă de o echipă de trei medici tineri, conduşi de dr. Paul Traşcă. Medicul care l-a salvat pe Busu, a explicat de ce colegii de la Instituitul de Boli Cardiovasculare ar fi luat în calcul varianta montării unui al doilea stent.

”Este adevărat că domnul Florin Busuioc mai avea leziuni la un vas de sânge de la inimă, care nu erau însă de operat în acel moment de urgenţă, de infarct acut. Noi am montat stentul acolo unde se impunea, ca să salvăm pacientul. Nu ştiu exact ce startegie au acum colegii de la C.C. Iliescu după evoluţia pacientului”, a explicat medicul Paul Traşcă, potrivit Click.ro.

Florin Busuioc, transferat la București cu elicopterul
Florin Busuioc a fost transferat imediat după infarct la Spitalul de Urgență Craiova, unde a început o luptă contra-cronometru pentru salvarea lui. Cum actorul a mai făcut trei atacuri de cord la spital, iar șeful Secției de Cardiologie Intervențională, renovată la cele mai noi standarde, dar lipsită de personal, nu răspundea la telefon, managerul spitalului a dat undă verde unei echipe formate din trei medici tineri pentru a-l opera pe Busu. Actorului i-a fost montat un stent, procedură care i-a salvat viața.

Sursa: cancan.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.