Diploma de excelenta pentru doamna Doina Bentu

bentuPrefectul judetului Maramures Anton Rohian a participat sambata, 17.05.2014 la gala Festivalul naţional de Muzică Uşoară pentru copii „Ursuleţul de Aur” Baia Mare. Festivalul a adunat peste 130 de copii din peste 25 de localitati ale tarii. 

Festivalul a ajuns in acest an la a 31-1 editie, 25 dintre acestea desfasurandu-se sub atenta indrumare a d-nei Doina Bentu, directorul si sufletul Festivalului. Cu acest prilej prefectul Anton Rohian a inmanat doamnei Bentu o diploma de excelenta” in semn de pretuire pentru implicarea active si rezultate remarcabile obtinute in nobila activitate de cultivare si promovare a tinerelor talente in arta muzicii romanesti”.

„Iată că s-au împlinit 3 decenii de cântec, de talent şi de sărbătoare a muzicii în Baia Mare. Cu fiecare an, acest Festival a făcut fericiţi şi împliniţi zeci de copii, care au devenit în timp nume de referinţă în domeniul muzical românesc şi internaţional. Sunt artişti maramureşeni şi din întreaga ţară, care au debutat aici la Ursuleţul de Aur, artişti pe care îi cunoaşteţi şi îi iubiţi.

De 25 de ani încoace, sufletul Festivalului este doamna profesoară Doina Bentu. Doamna director şi coordonator al Festivalului a contribuit esenţial prin implicare şi dăruire totală la prestigiul acestui concurs şi, de asemenea a Festivalului Internaţional de muzică uşoară „Delfinul de Aur”, festival ce se desfăşoara la Năvodari şi care a ajuns în acest an la ediţia a 12-a.” – a declarat pe scena Festivalului prefectul Anton Rohian.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.