Diplome de excelență oferite în cadrul Festivalului ”Toamna Someșană”

diplome ulmeni2Gabriel Zetea: Modul în care primarul Lucian Morar a reușit să învie proiectul podului peste râul Someș este un exemplu la categoria ”Așa DA!”

Lucian Morar, primarul orașului Ulmeni și-a arătat considerația pentru consilierii locali din comunitatea pe care o reprezintă, oferindu-le acestora diplome de excelență pentru susținerea proiectelor de dezvoltare locală.

Totodată, diplome de excelență au primit și Gabriel Zetea, vicepreședinte al Consiliului Județean Maramureș și Emil Ambruș, consilier județean, pentru întreg sprijinul acordat în demararea proiectului ”Pod peste Someș, la Ulmeni”, dar și pentru celelalte proiecte care au fost realizate cu susținerea CJ. Diplomele au fost acordate în cadrul Festivalului ”Toamna Someșană”, desfășurat zilele trecute, în orașul Ulmeni.

Vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea a dorit să îi mulțumească primarului de Ulmeni, Lucian Morar, pentru că în ultimii trei ani s-a dovedit a fi un partener stabil, corect și harnic, alături de care CJ Maramureș a putut să promoveze proiecte pe care mulți le credeau irealizabile și demult uitate. ”Modul în care a reușit să învie proiectul podului peste râul Someș, prin abnegație și determinare, este un exemplu la categoria ”Așa DA!” despre felul cum trebuie să procedeze orice primar, atunci când își dorește cu orice preț un proiect important pentru comunitatea din care provine.

În al doilea rând, doresc să felicit inițiativa de a premia, chiar dacă simbolic, întreg Consiliul Local Ulmeni și de a arăta recunoștință pentru susținerea continuă a proiectelor executivului. Consilierii locali din Ulmeni au înțeles să dezbrace haina politică în cadrul ședințelor de Consiliu Local, să voteze în interesul comunității și să susțină executivul primăriei. Rezultatele se văd, proiectele se desfășoară într-un ritm normal și finanțările continuă să vină pentru o comunitate în care domnește pacea și nu războiul politic”, a declarat vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea.

Lucian Morar: ”Am acordat diplome tuturor consilierilor locali pentru colaborarea ultimilor trei ani și jumătate”

Lucian Morar, primarul orașului Ulmeni a arătat faptul că aceste diplome de excelență au fost acordate tuturor consilierilor locali pentru colaborarea din ultimii trei ani și jumătate, consilieri alături de care a lucrat foarte bine în actualul mandat. ”Primăria și Consiliul Local Ulmeni au acordat diplome și vicepreședintelui Consiliului Județean, Gabriel Zetea, precum și consilierului județean, Emil Ambruș pentru întreg sprijinul acordat comunității din Ulmeni, în proiectele derulate de-a lungul timpului.

Cel mai important a fost proiectul podului peste Someș, la Ulmeni, iar Gabriel Zetea și Emil Ambruș sunt singurii reprezentanți ai administrației județene care au crezut în reușita noastră. Tocmai de aceea mi-am permis să îi declarăm, public, prietenii Ulmeniului, dar și ai Țării Codrului și Chioarului, ai locuitorilor de pe Valea Someșului, ai tuturor cetățenilor care vor beneficia de acest pod.

Apreciem atenția deosebită pe care cei doi au avut-o pentru toate investițiile din Ulmeni și cred că ar merita să primească distincții din partea tuturor localităților din Maramureș, unde au intervenit și au luptat pentru realizarea proiectelor comunităților. Și am decis ca, la sfârșitul proiectului podului peste Someș, indiferent de funcțiile pe care le vor ocupa la acel moment Gabriel Zetea și Emil Ambruș, voi propune să fie numiți cetățeni de onoare ai orașului Ulmeni”, a explicat primarul Lucian Morar.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.