Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Maramureș organizează cursuri gratuite pentru părinții singuri aflați în situații de vulnerabilitate!

Cursurile sunt organizate în cadrul proiectului PARENTBANK – „Enhancing the social inclusion of low income single parents”, un proiect Erasmus + Parteneriate Strategice in Educatia Adultilor, finantat de Comisia Europeana prin A.N.P.C.D.E.F.P. cu o durata de 2 ani (2019-2021), derulat de Asociația Habilitas – CRFP.
Proiectul vizează facilitarea incluziunii sociale a părinților singuri cu venituri mici, prin promovarea accesului acestora la diferite servicii prin intermediul unei bănci de timp (furnizarea de servicii unul altuia) și prin dezvoltarea competențelor-cheie și spiritului antreprenorial, care le poate îmbunătăți statutul de angajare.
Persoanele interesate să participe la aceste cursuri pot contacta Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Maramureș sau pot transmite un e-mail conținând numele și detaliile de contact (număr de telefon și/sau e-mail) la adresa office@dgaspcmm.ro, până cel târziu la data de 14 iunie 2021.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.