DISPARITIE MISTERIOASA. Bătrân dispărut fără urmă! În maşina lui a fost găsită o sumă colosală de bani VIDEO

DISPARITIE MISTERIOASA. Bătrân dispărut fără urmă! În maşina lui a fost găsită o sumă colosală de bani VIDEO

Un bătrân a plecat cu maşina de acasă, într-un sat vecin, dar nu s-a mai întors. Şi-a sunat fiul şi i-a spus că s-a rătăcit, apoi i s-a descărcat telefonul şi nimeni nu mai ştie nimic de el de patru zile. A fost găsit autoturismul în care, printre acte şi lururile bătrânului, se afla şi o sumă mare de bani.

Marin Gheorghe are 72 de ani şi este din Sadova, judeţul Dolj. Bătrânul a plecat joi, cu maşina, într-o altă localitate vecină, să-şi plătească taxele şi impozitele la primărie. La un moment dat şi-a sunat fiul şi i-a spus că a rămas împotmolit cu maşina şi că nu ştie unde se află.

„S-a ratacit, s-a pierdut. Ne-a adunat 30-40 de insi, ne-am impartit pe mai multe echipe si am inceput sa cutreieram toate campurile, prin padure cat am putut sa intram”, a spus fratele bătrânului.

După două zile de căutări disperate a fost găsit autoturismul bătrânului.

„Masina era inchisa, fara sa fi fost sparta, el a inchis-o si a plecat pe jos”, a spus baiatul batranului.

În maşină, printre lucrurile bătrânului a fost găsită şi suma de 140.000 de lei.

„In masina s-au găsit acte, lucruri, bani. Avea o suma mare de bani nu am stiut nici noi ca are atatia bani la el, nu stiu ce curaj a avut, probabil voia sa-i depuna la banca”, a mai spus fiul bătrânului.

Rudele au alertat şi poliţia, care îl caută de patru zile.

„La cautarile politistilor au participat si forte din cadrul Jandarmeriei, dar si membrii familiei. În cadrul cautarii a fost identificat autoturismul in care era si o suma importanta de bani”, a declarat Amelia Căprărin, purtator de cuvant Politie.

Bătrânul a fost dat în urmărire naţională.

sursa:romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.