DISPARIŢIE MISTERIOASĂ: Mama băiatului căutat de patru zile, fără încetare lansează două IPOTEZE CUTREMURĂTOARE

Desfăşurare de forţe impresionantă în zona Băilor Vechi din Ocna Şugatag, acolo unde sâmbătă seara, un adolescent de 16 ani a dispărut fără urmă.

Băiatul din Sighetu Marmaţiei se afla cu un grup de prieteni la o cabană, să se distreze. Amicii lui spun că tânărul a pregătit focul în curt şi, la un moment dat le-a spus că pleacă puţin. Au trecut patru zile de atunci.

„Era ora 21:40. Odată ieşit din curtea cabanei, Adrian parcă a intrat în pământ. Nimeni nu l-a mai văzut”.
Mama băiatului a lansat un apel disperat pe Facebook în speranţa că cineva îi va da de urmă. Zeci de mii de oameni au distribuit postarea.

„Nu există nicio explicaţie dispariţia lui, nicio explicaţie. Era un copil fericit, nu avea niciun motiv de sinucidere, nu avea absolut niciun motiv să plece de la cabană. Astea sunt cele două variante pe care le mai cred: e închis undeva sau e mort. Simt că trăieşte, simt că îl găsesc şi trebuie să îl găsim!”, a declarat Anişoara Codrea, mama lui Adrian.

La momentul dispariţiei, băiatul era îmbrăcat doar cu o pereche de pantaloni scurţi şi adidaşi. Nu avea la el nici măcar telefonul mobil.

Adolescentul este căutat încontinuu în localitate, prin pădurile din zonă, în lacurile din Ocna Şugatag şi chiar şi în satele învecinate.

În zilele următoare o echipă de scafandri din Mureş va verifica alte trei lacuri din zonă.

sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.