Dispărută în 2020, o femeie a fost găsită în viață, într-o pădure. Cum a supraviețuit

O femeie dispărută în urmă cu aproape șase luni a fost găsită în viață, într-o pădure din Utah, SUA, după ce o dronă care o căuta s-a prăbușit în apropierea locului în care se afla aceasta.

În vârstă de 47 de ani, femeia, al cărei nume nu a fost făcut public, a fost găsită, duminică, într-un camping izolat din pădurea națională Uinta-Wasatch-Cache, potrivit unui comunicat oficial al șeriful din comitatul Utah.

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Oferte de nerefuzat 2021

„Această femeie era extrem de slăbită, însă părea plină de resurse”, se arată în declarația respectivă, informează nypost.com.

Autoritățile cred că femeia a ales în mod voluntar să se mute în Diamond Fork Canyon, în urmă cu șase luni – și a supraviețuit cu o cantitate mică de mâncare pe care a adus-o, precum și cu iarbă și mușchi de copac. Ea a băut apă dintr-un râu din apropiere.

Autoritățile americane au început să o caute pe femeie în noiembrie 2020, după ce oficialii serviciului forestier i-au găsit mașina abandonată în camping.

Detectivii au adunat informații „care sugerau că femeia s-ar putea lupta cu provocările legate de sănătatea mintală”, se mai arată în comunicatul respectiv.

Duminică, atunci când ofițerii s-au întors în zona Diamond Fork cu o dronă pentru a încerca să-și dea seama dacă femeia era încă în preajmă, au dat de cortul instalat de aceasta.

Inițial, ei au crezut că este vorba de un cort abandonat, ”până când fermoarul cortului s-a deschis și femeia a ieșit la ei”.

„Acum, credem că ea a ales cu bună știință să rămână în zonă încă din noiembrie 2020”, potrivit comunicatului.

Sursa: stirileprotv.ro

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.