Disperare pentru o familie. Un adolescent de 15 ani a dispărut din Recea Mare. FOTO

Disperare pentru o familie. Un adolescent de 15 ani a dispărut din Recea Mare. FOTO

Un adolescent în vârstă de 15 ani este dat în urmărire națională, după ce a dispărut de la locuința bunicilor, aflată în satul Recea Mare.

VEZI:Vacante pentru toti romanii – REDUCERI  de Centenar, valabile pana la 8 decembrie 2018!

Băiatul  Tudor Niream, elev la Colegiul Național Silvania din Zălău, a dispărut în seara de 23 noiembrie, după ce le-a spus bunicilor săi că merge să se plimbe, scrie a1.ro. Copilul nu și-a luat, însă, telefonul mobil.

De atunci, băiatul nu s-a mai întors acasă.

Pe 28 noiembrie, mama băiatului, Geta Niream, anunța o nouă operațiune de căutare a băiatului în vârstă de 15 ani, pe platforma de socializare Facebook.

Ultima dată când a fost văzut, Tudor Niream era îmbrăcat cu o geacă bleomarin fără guler, subţire, pantaloni albaştri şi aveau câteva crăpături, un tricou negru cu mesajul pe el „Normal people scare me’ şi era încălțat cu tenişi kaki, conform unei descrieri ce a fost făcută de mama adolescentului.

Pompierii militari l-au căutat pe adolescent și în apele lacului Vârşolţ, cu ajutorul unei bărci de salvare.

Bunica lui Tudor Niream a povestit cu lux de amănunte ce s-a întâmplat pe 23 noiembrie, în ziua dispariției copilului. Femeia consideră că poliția anchetează superficial cazul.

„A ajuns la noi la 16.10, moment în care l-am întrebat dacă îi este foame. Tudor a zis că nu pentru că a mâncat acasă cartofi prăjiți. Am mai stat ce am mai stat pe aici și am plecat să schimbăm butelia, după care ne-am întors și l-am întrebat dacă vrea gomboți, a zis că da, iar eu m-am pus pe treabă. A mâncat și i-am făcut patul. S-a pus în pat și a stat o vreme pe telefon, până când a ațipit. Puțin mai târziu, am citit împreună câteva pagini dintr-un roman de Mircea Eliade, după care a zis că merge puțin să se plimbe. Asta se întâmpla în jurul orei 21.00. Toată lumea mă acuză de l-am lăsat să plece, păi domnilor are 15 ani. După o oră am vrut să-l sun, dar a intrat căsuța vocală, de 13 ori l-am sunat. Pe la 22.30 m-am îmbrăcat și am început să merg să-l caut prin împrejurimi”, a povestit bunica lui Tudor Niream, potrivit ziaruldesalaj.ro.

În cursul zilei de marţi, poliţiştii sălăjeni au emis un comunicat prin care au dat asigurări că minorul este căutat în continuare şi au făcut către populaţie un nou apel de susţinere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.