Distracție pentru întreaga familie

În 2020 cel mai mult s-a căutat trambuline copii, iar anul acesta termenul de căutare probabil va fi la fel de  popular. Există o gamă largă de tipuri de trambuline de la cele ieftine și mai mici, la cele potrivite pentru întreaga familie, mult mai mari și mai rezistente. Alegerea se face după buget și disponibilitatea spațiului care poate fi alocat acestui obiect. Dacă este vorba de siguranță, există accesorii care pot preveni și atenua și mai mult posibilele incidente. Plasă de protecție, protecțiile de arcuri sauchiar scărițe ma rezistente pentru fiecare model în parte.

Mișcare și distracție în aer liber

Mai puțin și vremea bună își va face apariția, iar atunci va fi liber la distracție în aer liber.

Chiar și cu toate restricțiile de anul trecut, ieșiult în curtea propriei case nu a fost interzis, iar anul acesta mai mult ca oricând trebuie să te simți motivat să îți amenajezi puțin spațiul din jurul locuinței. Bugetul nu trebuie să fie foarte mare mai ales dacă te și pricepi puțin să meșterești pe lângă casă.

Fitness în aer liber

Nu doar adulții, ci și copiii se pot distra la un antrenament de fitness în curtea casei. Aveți nevoie doar de niște saltele, greutăți și poate o minge medicinală. Există multe tipuri de exerciții care pot fi executate în grupuri astfel încât toți pot avea parte de distracție înegală măsură. Investiția în echipament este mică. Colanți și bustiere sport pentru femei și fetițe, pantaloni scurți și maieuri pentru bărbați și băieți. Nu trebuie să așteptați să mergeți toți la sală când vă puteți antrena în mod distracțiv chiar acasă. Un concurs, un nou record se poate lăsa chiar și cu o mică petrecere pentru a sărbătorii reușita.

La mare, la soare

Poate nu ajungeți la mare anul acesta, dar asta nu te împiedică să îți aranjezi curtea sub forma unei stațiuni de la malul mării. O piscină chiar și gonflabilă poate fi cea mai bună investiție pe timp de vară. Cu cât e mai mare, cu atât mai bine, desigur dacă și spațiul îți permite. Poate că înotatul ar putea fi problematic într-o piscină mică, dar puțină mișcare ajută foarte mult. Nu uitați de protecția solară și evitarea expunerii la soare chiar în miezul zilei deoarece riscați arsuri destul de puternice. Un sezlong sau poateun hamac și un foișor care să ofere umbră pentru spațiul perfect de luat masa de prânz. Mici idei de transformare a unei curți într-un spațiu de vacanță.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.