DNA pregătește cutremurul: Totul va EXPLODA!!!

dnaPentru procurorii DNA se anunță o vară incendiară! Nu doar politicienii sunt în vizorul anchetatorilor, ci și oamenii de fotbal. Fotbalul romanesc ar putea fi lovit de un nou cutremur in viitorul apropiat.

Dumitru Dragomir, fostul presedinte al LPF, anunta ca procurorii anticoruptie si Consiliul Concurentei vor interveni in forta in cazul vanzarii drepturilor TV ale Ligii 1.

Pentru prima data de la pierderea alegerilor de la Liga, „Corleone” l-a atacat dur pe urmasul sau, Gino Iorgulescu, cel care a insinuat recent ca detine documente comprimitatoare despre Dragomir.

„Ce-l retine sa nu scoata documentele? I-am dat vreo spaga de nu le scoate? Il intereseaza problemele mele, dar pe ale lui nu-l intereseaza? Are mari probleme! A dat drepturile TV fara licitatie. O sa vedeti ce vine de la Consiliul Concurentei si de la DNA. De ce nu face contractul public? Unde sunt garantiile contractului?

VEZI:Criminalul Paulei Dindiligan se plimbă nestingherit în libertate sub privirile neputincioase ale poliției?

Sa isi vada de treburile lui! Iar daca are ceva, atunci sa iasa la televizor si sa spuna!”, a acuzat Dragomir la DigiSport.

In acelasi timp, fostul sef de la LPF sustine ca o ancheta a Consiliului Concurentei in cazul vanzarii drepturilor TV a fost blocata politic.

„Consiliul Concurentei a fost oprit deocamdata de la treaba asta. Cineva politic a oprit Consiliul Concurentei, dar totul va exploda, o sa vedeti!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.