DNA: Sinteză condamnări martie

În cursul lunii martie 2016, în dosare de corupție instrumentate de D.NA., au rămas definitive 33 de hotărâri judecătorești prin care au fost condamnați 91 de inculpați, dintre care: 1 deputat, 1 primar municipiu, 1 viceprimar municipiu, doi primari de comună, 26 de polițiști și vameși P.T.F. Moravița, un director oficiu cadastru judeţ, 1 director sucursala Hidroelectrica.

Pedepsele dispuse de judecători faţă de cei 91 de inculpaţi sunt cuprinse între 7 ani închisoare şi 3.600 lei amendă penală.

Detalii se regăsesc pe pagina de Internet, la adresa www.pna.ro, secțiunea „Comunicate – hotărâri definitive de condamnare”.
Având în vedere că, în multe cazuri, între pronunțarea deciziilor, motivarea acestora și transmiterea acestor decizii de către instanțele de judecată, în format electronic, se înregistrează o anumită diferență de timp, D.N.A. a decis publicarea unor informări cu privire la soluțiile de condamnare definitive, la momentul pronunțării acestora, sub formă de comunicate de presă.
În acest fel, D.N.A. răspunde cerinței de informare a opiniei publice asupra întregului proces penal în cazuri de mare corupție, inclusiv asupra finalității dosarelor trimise spre judecare.dna

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.