Doar un preot polonez din cei doi dispăruți a fost găsit în Munții Maramureșului! Anchetatorii au suspiciuni privind motivele dispariției!

smurdDoar un preot polonez din cei doi dispăruți a fost găsit în Munții Maramureșului! Anchetatorii au suspiciuni privind motivele dispariției!

Noi informații vin din zona Borșa-Vișeu, acolo unde, azi-noapte, s-a lansat o alertă de persoană dispărută. Primele informații arătau că un turist polonez a urcat pe Munții Maramureșului și s-a rătăcit. La primele ore ale dimineții, după ce ceața s-a mai risipit, un adevărat comando de salvare a pornit în căutarea persoanei pierdute pe munți. Reprezentanții ISU Maramureș au fost conduși tocmai de comandantul unității, Ioan Mureșan. Acestora li s-au alăturat echipaje de salvare ale jandarmilor, poliției de frontieră, dar și reprezentanții Salvamont Vișeu de Sus și Salvamont Borșa.

Ore întregi au căutat patrulele pe munte, până au ajuns la cel care a și sesizat dispariția. Surpriza salvatorilor a fost să afle că turistul, care prezenta o stare de sănătate relativ bună, este un preot de origine poloneză, care a urcat pe munte împreună cu un alt preot polonez, însă, potrivit primelor declarații, la un moment dat s-au despărțit. Și aici declarațiile încep să fie contradictorii și să nu păstreze firul logic. Preotul găsit în viață a fost coborât la baza muntelui cu un elicopter SMURD, însă anchetarea acestuia continuă, în acest moment, la Postul de Poliție Borșa, deoarece dispariția celui care îl însoțea pare a fi învăluită în mister.

Unele voci lansează chiar ipoteza unei posibile crime, dar nimic nu este concludent în acest moment. Salvatorii încă speră să îl găsească în viață și pe cel de-al doilea preot care a urcat pe munte, căutările nefiind încă întrerupte.

Vom reveni cu noi amănunte.

Amalia Babici Man

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.