DOCUMENT EXPLOZIV! ÎNCEPE MAREA SCHIMARE ÎN RÂNDUL BUGETARILOR DIN ROMÂNIA?

document stiri pe surseSe pare că începe o mișcare care va zgudui din temelii sistemul public din România.

După cum am mai precizat și într-un material anterior Guvernul Cioloș pare hotărât să profite la maxim de timpul scurt pe care în are la dispoziție și să încerce să reformeze din temelii sistemul public din România.

Publicația știripesurse.ro a publicat în această dimineață un document care pare a fi începutul a ceea ce se previzionează ca fiind o adevărată revoluție în rândulbugetarilor din România. Este vorba despre un document intern din cadrul Ministerului Comunicațiilor și Societății Informaționalecare a fost făcut public. Mai eact, este vorba despre un e-mail intern care transmite tuturorangajaților ministerului că sunt obligați să își actualizeze în regim de urgență CV-urile și să precizeze în acestea în clar dacă sunt implicați în litigii penale sau civile ca urmare a activității pe care aceștia au avut-o în minister.

De precizat că CV-urile trebuie prezentate pe hîrtie deoarece, cel mai probabil, se dorește a toți angajații să-și asume sub semnătură toate datele care sunt trecute în acestea.

Din ceea ce susțin redactorii de la știripesurse.ro cam în toate ministerele au loc astfel de demersuri care nu se vor opri la nivelul administrației centrale ci vor continua în profunzime până la cel mai mic nivel al administrației locale.

Se pare că repreentanții Guvernului Cioloș sunt hotărâți să evalueze cât mai repedefuncționarii prezenți în sistemul public pentru a își forma o imagine de ansamblu referitor la modul în care acesta funcționează.

Este interesant de știut ce își vor trece în CV-uri toate amantele și pilele venite în ministere și administrație pe o filieră care nu a avut nimic de a face cu experiența profesională sau cu competențele personale. Nu de alta dar, dacă va fi să judece și să gestioneze corect această reformă, Guvernul Cioloș se va trezi în situația de a fi obligat să schimbe minim 50% din sistemul bugetar. Pentru că acesta a fost atât de căpușat de-a lungul timpului și umplut cu personaje venite pe baza pilelor și a apartenenței politiceîncât cu greu mai găsești o instituție în care acești paraziți ai societății românești să nu-și fi făcut simțită prezența.

Sursa foto: stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.