Doi băimăreni cu mai multe furturi la activ, identificaţi de poliţişti. Unul este recidivist și a fost depus după gratii

furt catuseIeri, 3 decembrie, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare au identificat doi băimăreni bănuiţi că ar fi comis două furturi pe raza municipiului. Unul dintre ei, recidivist, a fost reţinut pentru 24 de ore. Din verificările efectuate de poliţişti a reieşit că, în luna septembrie, cei doi băimăreni ar fi sustras o geantă, o pereche de ochelari, un aparat de fotografiat şi un telefon mobil dintr-un autoturism aflat în parcarea unei societăţi comerciale din Baia Mare. Valoarea prejudiciului cauzat este de 4.000 de lei.

De asemenea, în luna octombrie, cei doi bănuiţi au profitat de neatenţia angajaţilor unei societăţi comerciale şi au sustras un acumulator auto si 6 disjunctoare, cauzând un prejudiciu în valoare de 560 de lei. În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au identificat doi băimăreni, în vârstă de 21 şi 35 de ani, bănuiţi de comiterea faptelor. Cel de 35 de ani, recidivist, a fost reţinut şi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare cu propunere de arestare preventivă. Prejudiciul a fost recuperat parţial şi restituit părţilor vătămate. Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a celor doi.

Foto: Arhiva

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.