Doi borșeni au fost prinși transportând lemne pentru care nu aveau documente legale

lemnSâmbătă dimineaţa, în jurul orei 8.00, poliţiştii care efectuau activităţi de supraveghere şi control pe strada Victoriei din Borşa, au oprit pentru verificări un autovehicul care transporta material lemnos. La volanul autovehiculului, poliţiştii au identificat un bărbat din localitate, care nu a putut prezenta documentele legale pentru lemnul transportat. Astfel, cei peste 24 mc de lemn, de esenţă răşinoase, au fost confiscaţi şi predaţi în custodie Ocolului Silvic Alpina Borşa, iar conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional, cu amendă în valoare de 2.000 de lei.

Tot sâmbătă, pe strada 22 Decembrie din Borşa, poliţiştii au identificat un bărbat din localitate care transporta ilegal peste 9 mc lemn. Întreaga cantitate de material lemnos a fost confiscată, iar şoferul a fost sancţionat contravenţional conform prevederilor Legii 171/2001.

Foto: Arhiva

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Doar atat? zeci de tiruri de lemn care”nu stie ” nimeni de ele circula in fiecare saptamana prin borsa ,de pe toti munti se taie padurea dar sunt prinsi si trasi la raspundere ce care „fura ” pt ca nu au ce pune pe masa ,iar cei care duc cu tirul sunt opriti „doar de ochii lumi”. De ce toate astea ? MAFIE !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.