Doi HAIDUCI din Vişeu de Sus au fost arestaţi. Vezi ce au făcut ei

Poliţiştii din Vişeu de Sus au soluţionat cu operativitate o tâlhărie reclamată, au dispus măsura reţinerii faţă de persoanele bănuite de comiterea faptei şi au recuperat prejudiciul în proporţie de 90%.   Au reuşit toate acestea şi datorită măsurilor de securitate existente la locuinţa unui cetăţean din oraş.

Ieri, la ora 11.50, un bărbat din Vişeu de Sus au sesizat poliţia cu privire la faptul că în noaptea de 27/28 iulie a.c. persoane necunoscute l-au deposedat prin violenţă de portofel şi telefonul mobil.

Chiar dacă investigaţiile demarate de poliţiştii au fost îngreunate de faptul că în momentul comiterii tâlhăriei persoana vătămată se afla într-o situaţie vulnerabilă şi nu şi-a amintit suficiente detalii cu privire la cei care au comis fapta, poliţiştii au reuşit să identifice doi tineri bănuiţi, la doar câteva ore de la sesizare. Prejudiciul a fost recuperat în mare şi restituit părţii vătămate.

În baza probatoriului administrat, cei doi tineri de 18 ani, din Vişeu de Sus, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată şi pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a tinerilor.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.