Doi jandarmi maramureşeni decoraţi  de către Ministrul Afacerilor Interne

Marţi, 11 decembrie a.c., la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Maramureş,s-au desfăşurat activităţile prin care, doi jandarmi maramureşeni au fost decoraţi de către Ministrul Afacerilor Interne, doamna Carmen Daniela DAN.

Inspectorul şef, domnul lt.col., Florişteanu Petru Marcel, a dat citire ordinului Ministrului Afacerilor Interne prin care s-au acordat; Emblema de Onoare a Ministerului Afacerilor Interne pentru Misiuni Internaţionale, domnului maistru militar principal Bocuţ C. şi  Emblema de Onoare a Ministerului Afacerilor Interne cu Însemn de Război, domnului plutonier adjutant şef Ionuţ C.

Cei doi colegi au primit ” Emblema de Onoare a MAI pentru Misiuni Internaţionale ” , respectiv ” Emblema de Onoare a MAI cu Însemn de Război”, pentru executarea misiunilor internaţionale de menţinere a păcii în  Kosovo, unde au dat dovadă de curaj şi devotament în îndeplinirea atribuţiilor de serviciu.

,,Plutonierul adjutant şef, Ionuţ C., a participat la executarea misiunilor internaţionale în Kosovo timp de şase luni în perioada noiembrie 2009- iunie 2010 iar maistrul militar principal, Bocuţ C., a participat la executarea misiunilor internaţionale în Kosovo timp de şase luni în perioada decembrie 2010- iulie 2011, ocazie cu care cei doi colegi au reprezentat cu cinste Jandarmeria Maramureş şi au reconfirmat profesionalismul jandarmilor români.’’

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.