Doi tineri din Baia Mare, hoţi la drumul mare!

hoti-minoriPoliţiştii au identificat doi tineri din Baia Mare, la scurt timp după ce ar fi sustras prin violenţă telefonul mobil al unui minor. Bunul sustras a fost recuperat şi restituit părţii vătămate iar poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie.

Ieri după – masă, un băimărean a sesizat poliţia că fiul său, în vârstă de  12 ani a fost victima infracţiunii de tâlhărie. El a declarat că minorului i-a fost sustras prin violenţă telefonul mobil, în timp ce se deplasa pe strada 1 Mai din municipiul Baia Mare.

La scurt timp de la sesizare, poliţiştii au depistat la intersecţia străzilor Horea şi Electrolizei din municipiu, doi tineri care aveau semnalmentele indicate de victimă. În momentul în care au văzut echipajele de poliţie, tinerii au fugit şi au încercat să se ascundă la parterul unui bloc, însă au fost prinşi şi identificaţi.

Telefonul sustras a fost recuperat şi restituit părţii vătămate.

Cei doi tineri, în vârstă de 13 şi 16 ani, din Baia Mare, sunt acum cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie.

         

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.