Doi tineri s-au purtat ciudat în toiul nopții. Ce au găsit polițiștii băimăreni asupra acestora și ce suspiciuni sunt asupra acestora?

În noaptea de 05-06 august, în cadrul activităților de patrulare desfășurate de polițiștii Serviciului de Ordine Publică – Grupa Canină, au fost depistați la intersectia străzii Culturii cu bulevardul Bucuresti, doi tineri care aveau un comportament suspect.

S-a procedat la legitimarea acestora și efectuarea controlului corporal,fiind identificați doi tineri de 21 respectiv 22 de ani din Baia Mare.

Asupra acestora a fost găsit un borcan de sticlă, în interiorul căruia se afla un pachet de aluminiu ce continea o substanta vegetală de culoare verde-olive, cu miros înțepător și reziduri de substanță vegetală, un cântar de precizie, un pachet de folie de plastic ce continea o substanță cristalizată și suma de 705 lei.

Substanțele împreună cu cantarul au fost ridicate și înaintate pentru cercetări, Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – D.I.I.C.O.T. – Birou Teritorial Maramureș.

În cauză există suspiciunea comiterii unor fapte penale incriminate de Leg. 143/2000, art. 4 alin1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.