Doliu în lumea muzicii populare! A murit răpus de boală, la vârsta de 31 de ani

Este doliu în lumea muzicii populare, după ce un cântăreţ destul de cunoscut la noi a fost răpus de o boală cumplită.

VEZI: Vara 2019 in Insula Afroditei – Cipru Zbor charter din Cluj-Napoca

Este doliu în lumea muzicii populare, după ce un cântăreţ a murit la vârsta de 31 de ani. Este vorba despre Ionel Lucian Şipoş, care era şi directorul unui ansamblu cunoscut. Familia este îndurerată, iar admiratorii lui Ionel Lucian sunt îndoliaţi.

”Cuvintele nu pot înlocui suferinţa. Durerea ne sfâşie sufletul. Speranţa, iubirea, viaţa a murit odată cu tine, odată cu tine copilul nostru minunat. N-am ştiut că viaţa înseamnă 31 de ani…am crezut că dorinţa ta de viaţă e mai presus de orice. Zâmbetul tău, voioşia ta, tinereţea ta ne-a încurajat…ne-ai ţinut vii, am trăit prin tine şi cu tine suflet blând.De azi (n.r. joi) dragul nostru Neluţu, ai ales să stai între îngeri, ai ales să ne priveşti din cer… Dumnezeu să te odihnească în pace suflet bun!”, au transmis părinţii lui Ionel Şipoş, potrivit banatulazi.ro.

Daniela Ploia se simte cu inima frântă. „Adio,DRAG PRIETEN SI COLEG! Sunt sigura că, dincolo, în faţa Judecătorului suprem, vei fi, la rându-ţi, demn şi recunoscător pentru virtuţile cu care ai fost înzestrat pe Pământ, şi că, desigur, eşti gata de a o lua mereu, şi mereu, de la capăt! Dumnezeu să te odihnească în pace şi lumină! Condoleante Familiei!”, a scris cântăreaţa Daniela Ploia pe pagina sa.

Sursa: wowbiz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.