Doliu în muzica populară. Ionuţ Dolănescu a făcut anunţul trist pe Facebook

A murit Florea Burnea, fostul soț al Mariei Ciobanu! Ionuț Dolănescu a făcut anunțul pe o reţea de socializare.

Florea Burnea, fostul soț al Mariei Ciobanu a murit! Cel care a făcut tragicul anunț este Ionuț Dolănescu, pe pagina sa de socializare. Îndrăgita artistă, cea supranumită ciocârlia cântecului popular românesc, a avut trei copii din trei relații. De notorietate a fost numai una dintre ele, cea cu Ion Dolănescu, căruia i-a dăruit un băiat, pe Ionuț. Interpreta mai are două fete, Leontina și Camelia, cu alți doi parteneri de viață cu care și-a petrecut clipele înainte de Ion Dolănescu.

VEZI:O ofertă de nerefuzat. Paşte exotic in Sri Lanka – Plecare: 25 aprilie – 7 nopti / 9 zile

Regretatul cântăreț de muzică populară și Maria Ciobanu au o fiică împreună: Camelia. În memoria sa, fiul lui Ion Dolănescu a făcut public un colaj în care apar patru poze cu artistul și o a cincea în care este o lumânare, pe care e scris numele lui.

În dreptul imaginii urcată pe contul de Facebook, Ionuț Dolănescu a scris: “Dumnezeu să-l odihnească în pace!”.

Pe Leontina a avut-o cu primul ei soț, care a murit în anul 1994. Camelia este rodul iubirii dintre aceasta și Florea Burnea, fost ”fluieraș” al Ansamblului Ciocârlia. Mariajul celor doi a durat 6 ani. Vremea a trecut, iar după ce prietena ei Ileana Sărăroiu a murit pe scenă, la o nuntă, Maria Ciobanu avea să se căsătorească cu soțul acesteia, pe nume Mircea Câmpeanu. Alături de acesta este și astăzi.

Sursa: rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.