Doliu în Poliţia din Maramureș. O poliţistă de doar 31 de ani  a plecat la îngeri!

Doliu în Poliţia din Maramureș. O poliţistă de doar 31 de ani  a plecat la îngeri!

Doliu în Poliţia Română, după ce o tânără poliţistă s-a stins din viaţă mult prea devreme. Angela avea doar 31 de ani şi a fost răpusă o boală care nu iartă pe nimeni: cancer. Angela lucra în cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației.

Acesta fusese diagnosticată cu cancer de col uterin cu metastază pulmonară. Vestea că Angi nu mai este a fost dată de reprezentanţii Sindicatului Europol, pe pagina de Facebook.

„Ne luăm rămas bun de la colega noastră Angela, polițist de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației. După o luptă aprigă cu o boală nemiloasă, aseară corpul acesteia a cedat. În urmă au rămas un soț și o familie îndurerată și un colectiv de colegi înmărmuriți de această veste tragică. Drum lin către îngeri, Angela!”, au transmis reprezentanţii Sindicatului Europol pe Facebook.

Reamintim că în luna martie a anului trecut, colegii tinerei poliţiste s-au mobilizat pentru a o ajuta să ajungă la o clinică din Turcia.

„Angi suferă de cancer de col uterin cu metastază pulmonară pentru care are nevoie urgent de tratament la o clinică din Turcia, însă costurile sunt extrem de mari în raport cu posibilitățile familiei. Numai primele 6 procedee pe care trebuie să le urmeze ajung la suma de 30.000 de euro plus la care se vor adăuga și alte investigații medicale. Pentru că dar din dar se face rai, haideți să dăm o mână de ajutor acestei familii greu încercate și să redăm zâmbetul colegei noastre”, anunțau colegii tinerei pe Facebook, în martie anul trecut, potrivit observatornews.ro. 

Din păcate, în urmă cu câteva zile, Angila a murit. Aceasta a lăsat în urmă un soţ şi o familie îndurerată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.