Doliu la Colegiul C.D. Nenițescu din Baia Mare. O profesoară va preda la îngeri!

A încetat din viața  o profesoară cu suflet mare. Nicoleta Chendea a plecat mult prea repede, avea foarte multe de dăruit. Era profesoară de tehnologii la Colegiul C.D. Nenițescu din Baia Mare, era iubită de elevi, colegi și de toți cei care au cunoscut-o. Boala a fost nemiloasă  cu ea, a lasat în urmă o famile indurerată și multe lacrimi de suferință.

“Nu sunt cuvinte care sa poata cuprinde tristețea care m-a cuprins. Draga mea Nicoleta, ai fost steaua mea calauzitoare, m-ai ajutat mereu, m-ai făcut să râd și să merg mai departe chiar și când mi se părea ca nu mai pot. Ai plecat prea repede și nu am mai apucat sa facem toate acele lucruri pe care ni le am propus.Ai fost oaza de iubire și iertare pentru toți, datorită ție am crescut ca om. Dumnezeu sa te odihnească!” a scris pe pagina de facebook, Maria .

“Nu cred !! Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace ați fost un Dascal minunat …!! Mereu sufletele bune pleacă atât de repede dintre noi?! Ati fost o dirigintă și un om exemplu pt noi toti !!! cât de cruntă e viața !!Nu o să pot uita niciodata zâmbetul și chipul dumneavoastră atât de senin si sincer!! Mereu ați avut o vorbă bună, mereu ați știut cum să ne faceți să întelegem că ce facem nu e bine !! Drum lin spre cer suflet bland !!NU TE VOI UITA NICIODATĂ. ” a scris pe pagina de facebook, Paula .

Pentru cei care doresc să o conducă pe ultimul drum pe Nicoleta Chendea,  inmormantarea are loc azi , 30.11.2018 , ora 13.00  la cimitirul Tanatorio.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.