Doliu la Urbis: Fîrte Ioan, șeful secției exploatare, a plecat fulgerător din această lume la doar 56 de ani!

Tristețe și durere au simțit colegii de la S.C. URBIS S.A Baia Mare la aflarea veștii că cel care le-a fost conducător și coleg, inginer Fîrte Ioan, Șeful Secției exploatare, a plecat fulgerător din această lume la doar 56 de ani.

În cei 32 de ani de carieră în societatea de transport public de persoane, , inginerul Fîrte Ioan, s-a dovedit a fi un profesionist desăvârșit, un model de conduită, discreție și căldură sufletească, dedicându-și întreagă activitate profesională cu pricepere și dăruire acestei unități.
S-a născut la dată de 27 ianuarie 1966 în localitatea Fărcașa, județul Maramureș.
A absolvit Institutul Politehnic București, Facultatea de Transporturi, profilul mecanic, specializarea autovehicule rutiere, cu notă 10(zece) în sesiunea din iunie 1990.
În septembrie același an se angajază la Întreprinderea Județeană de Transport Local în funcția de inginer, Este promovat Șef Birou Exploatare în octombrie 1992, funcție pe care o deține până în 1998.
Începând cu dată de 01.04.1998 se schimbă funcția în Șef Secție Exploatare autobuze și troleibuze iar un an mai târziu devine Manager Șef Secție Exploatare autobuze și troleibuze.
În anul 2014 devine Director Exploatare iar la dată de 05.10.2018 funcția se transformă în Șef Secție Exploatare , funcție deținută până acum .
Prin eforturile depuse a ajuns să fie cunoscut și apreciat nu numai de toți colegii ci și de către cetățenii Municipiului Baia Mare și mai apoi de cei ai Zonei Metropolitane Baia Mare, participând cu toată puterea și priceperea la asigurarea serviciului de transport și îmbunătățirea condițiilor de călătorie.
Pe lângă activitatea profesională s-a preocupat și de latura sportivă fiind un bun organizator dar și un bun competitor. De asemenea a fost un participant activ la diferite activități cu efect deosebit în procesul de socializare în rândul tuturor colegilor.
O persoană care pleacă din această viață nu pleacă niciodată cu adevărat. Asta pentru că ea continuă să trăiască în mintea și inimile noastre, prin noi.
Cu onoarea de a fi trăit în preajma lui Ionică Firte, ne vom aminti cu drag de acest om minunat și coleg iar memoria lui va rămâne veșnic în sufletele noastre.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.