Doliu în lumea filmului: A murit într-un accident tragic, în timp ce traversa strada

2_car_crash_1_90092900Doliu în lumea filmului: A murit într-un accident tragic, în timp ce traversa strada

Toţi cei care l-au cunoscut sunt profund îndureraţi de neaşteptata moarte a acestuia.

Criticul de film Gary Murray şi-a pierdut viaţa în mod tragic după ce a fost accidentat mortal în timp ce traversa strada.

Gary Murray avea doar 53 de ani. El se afla în locul fatidic cu prilejul Festivalului Internaţional de Film din Dallas. Fratele criticului de film, Danny, a declarat pentru CultureMap Dallas că Gary tocmai traversa pe trecerea de pietoni, când un automobil a trecut pe roşu şi l-a lovit din plin.

Deşi a fost dus la Baylor University Medical Center, nu s-a mai putut face, din păcate, nimic pentru el. Poliţia din Dallas investighează infracțiunea de părăsire a locului accidentului.

Toţi cei care l-au cunoscut sunt profund îndureraţi de neaşteptata moarte a acestuia.

„N-am cuvinte să exprim cât de trist şi furios sunt. Era genul de om pe care-l îndrăgeai din secunda în care-l întâlneai şi genul de om cu care îţi doreai pur şi simplu să te împrieteneşti,” a declarat Mark Walters, fondatorul Dallas Comic Con, într-o postare pe o reţea de socializare.

El a adăugat faptul că Murray se confruntase cu mai multe probleme de sănătate în ultimii ani, însă a reuşit de fiecare dată să rămână optimist şi să facă faţă provocărilor vieţii cu zâmbetul pe buze.

„A adorat filmele, aşa că a murit făcând ce-i plăcea,” a mai spus Walters.

Potrivit unei declaraţii din partea Dallas Film Society, „Gary a fost un prieten pentru mulţi oameni din lumea filmului şi un mare fan al DIFF [Dallas International Film Festival, n.r.]. A fost foarte respectat şi iubit de mulţi şi lasă în urmă o adevărată pasiune pentru film”.

Regretatul critic de film a realizat primul său film la vârsta de 8 ani, potrivit spuselor sale. A fost membru fondator al grupului North Texas Film Critics Association. A fost, de asemenea, preşedinte al asociaţiei, începând cu 2009.

sursa:romaniatv.net

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.