DOLIU în muzică: A fost găsit fără suflare în studioul de înregistrări!

DOLIU în muzică: A fost găsit fără suflare în studioul de înregistrări

Price, idolul multor generaţii, a murit joi, la vârsta de 57 de ani. Artistul a fost găsit fără suflare în studioul său de înregistrări.

Prince a fost găsit mort în studioul său, Paisley Park, din Chanhassen, Minnesota, scrie TMZ. Infomaţia a fost confirmată şi de un reprezentant al artistului, pentru AP.

„Cu profundă tristeţe vă confirm că legendarul artist Prince Prince Rogers Nelson a murit la reşedinţa sa din Paisely Park. Nu există detalii cu privire la cauza morţii în acest moment şi nu putem face comentarii suplimentare”, a declarat publicistul lui Prince, Yvette Nole-Schure. Potrivit Minneapolis Star-Tribune, primii paramedici care au sosit la apelul făcut la numărul de urgenţă 911 au efectuat manevre de resuscitare, însă fără succes.

În urmă cu o săptămână, el fusese spitalizat de urgenţă, după ce s-a simţit rău în avionul său privat. Aeronava a aterizat de urgenţă în Illinois, iar după trei ore de îngrijiri medicale a fost externat. La momentul respectiv, reprezentanţii lui Prince au spus că motivul internării a fost o gripă rebelă şi au anulat un concert pe care trebuia să- susţină pe 7 aprilie, la Atlanta. Pe 14 aprilie, Prince a cântat totuşi la Atlanta, iar un spectator a postat pe Internet o înregistrare cu momentul cunoscutei piese „Purple Rain”.

sursa:rtv.net

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.