Doliu uriaș. A murit un cunoscut artist de muzică populară FOTO

artur_2_413x620_51922200A murit un cunoscut cântăreţ de muzică populară. A fost răpus de o boală necruţătoare după o săptămână de comă
Unul dintre cei mai iubiți soliști din noua generație, solistul de muzică populară Ion Artur, s-a stins din viață în acestă dimineață, la Spitalul Victor Babeș din Capitală, după o lungă suferință.

Artist și prezentator radio, starea solistului, care a fost diagonsticat cu encefalită virală, în stadiu avansat, s-a agravat vinerea trecută când acesta a intrat în comă, scrie libertatea.ro.

Ion Artur se afla internat din luna decembrie a anului trecut iar familia și prietenii acestuia consideră că decesul său ar fi fost grăbit de erori medicale, convinși fiind că Artur ar fi fost tratat greșit după mai multe diagonsticări eronate.

Vestea morții solistului, cunoscut și datorită emisiunilor sale de la Radio Popular, a căzut ca un trăznet în întreaga suflare muzicală, mai ales că Artur ar fi împlinit luna viitoare doar 37 de ani.

Născut în Fetești, artistul cântă de la o vârstă fragedă, a câștigat multe festivaluri dedicate muzicii folclorice și a cântat alături de mai toți soliștii importanți din muzica populară. Trupul neînsuflețit al artistului va fi înmormântat sâmbătă, în localitatea de unde a fost originar, Fetești.

sursa:romaniatv.net

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.