Domnul comisar şef de poliţie Alexandru Becsi – 20 de ani de muncă în poliţie

 Azi dimineaţă, la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş, a avut loc festivitatea de retragere din activitate prin pensionare a comisarului şef de poliţie Alexandru Becsi, şeful Serviciului Comunicaţii şi Informatică.

Domnul comisar şef de poliţie Alexandru Becsi a fost încadrat direct în Ministerului Afacerilor Interne în anul 1994. Pe parcursul carierei, şi-a desfăşurat activitatea la structurile de poliţie rutieră, combaterea crimei organizate, cazier judiciar, cabinet şi comunicaţii şi informatică.         În luna februarie 2001, ofiţerul a fost numit în funcţia de şef serviciu la Serviciul Comunicaţii şi Informatică, funcţie deţinută până la încetarea raporturilor de serviciu.

În cadrul festivităţii de azi, şeful inspectoratului, comisar şef de poliţie, Dr. Viorica Marincaş l-a felicitat pe comisarul şef de poliţie Alexandru Becsi pentru eforturile şi sacrificiile depuse în interesul instituţiei şi al comunităţii şi i-a acordat Semnului Onorific în Serviciul Patriei pentru XX de ani de activitate.

,,Îi mulţumim colegului nostru pentru dăruirea cu care şi-a desfăşurat întreaga activitate” a precizat şeful inspectoratului, comisar şef de poliţie, Dr. Viorica Marincaş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.