Donează sânge, salvează o viață!

Având în vedere condițiile actuale și nevoia de sânge tot mai mare, în perioada 26 noiembrie – 04 decembrie a.c., jandarmii maramureșeni au ales să salveze vieți prin desfășurarea activității de donare sânge la Centrul de Transfuzii Sanguine din Baia Mare.

În ultima perioadă, în spațiul public s-au înmulțit apelurile de implicare voluntară și ajutorarea semenilor aflați în suferință, pentru care un strop de sânge înseamnă salvarea vieții.

Jandarmii donează regulat sânge, iar mulți dintre colegii noștri răspund afirmativ inițiativelor de ajutorare a oamenilor aflați în nevoie. Pe lângă aceștia, sunt jandarmi care periodic donează, având în spate chiar și zeci de ani de când fac acest lucru.

Jandarmii maramureșeni vor continua astfel de activități în sprijinul celor cu diferite probleme de sănătate pentru a le oferi o șansă la viață. Donarea de sânge nu trebuie să se oprească odată cu pandemia, cu noul coronavirus. Haideți să continuăm această acțiune, donează sânge, acordă o șansă la viață!

Numai împreună putem salva!

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.