Dorin Cozma, secretar general PMP Baia Mare: Vom fi o forţă politică puternică a oraşului

Nou secretar general al PMP Baia Mare este Dorin Cozma. Acesta va face parte din echipa deputatului Adrian Todoran, recent ales preşedinte al organizaţiei la nivel de municipiu. Cunoscut ca unul dintre cei mai activi membri ai PMP Maramureş, încă de la înfiinţarea partidului, Cozma afirmă că nu a aceptat propunerea de a ocupa funcţia respectivă doar pentru a o expune în panoplia realizărilor personale, ci îşi doreşte să lucreze alături de preşedintele Adrian Todoran, pentru a suda o echipă cât mai omogenă, gata să aducă un plus valoare dezvoltării administraţiei locale.

„Cred că este de datoria tinerilor să se implice în proiecte politice, iar apoi să contribuie la bunăstarea comunităţii pe care o reprezintă. M-am simţit onorat când deputatul Adrian Todoran m-a abordat pentru face parte din echipa sa. Ştiu cât de meticulos este în a-şi alege oamenii cu care lucrează. Funcţia aceasta mă obligă la mai mult decât până acum, în sensul implicării în ceea ce înseamnă viaţa cetăţii.

Reevaluarea nevoilor băimărenilor, găsirea de soluţii şi accentuarea grijii faţă de cetăţeni sunt principalele obiective urmărite. Iar binele urbei depinde de modul în care factorii politici şi administrativi se implică pentru rezolvarea numeroaselor probleme cu care fiecare ne întâlnim. Cred în echipa lui Adrian Todoran, cred în puterea noastră de a fi o forţă politică importantă a oraşului şi ştiu că putem face pentru băimăreni ceea ce aşteaptă de la noi”, a spus Dorin Cozma.

Cine este Dorin Cozma

A intrat în politică odată cu iniţierea referendumului pentru suspendarea preşedintelui Traian Băsescu, în 2007, când, plecat fiind în străinătate, a revenit în ţară şi s-a alăturat susţinătorilor fostului lider de la Cotroceni. S-a înscris în PDL, iar prima funcţie deţinută a fost aceea de secretar executiv al Organizaţiei Baia Mare. În 2012, a fost numit şeful de campanie al candidatului pentru Camera Deputaţilor (Colegiul II), Ovidiu Talpoş, şi a contribuit la obţinerea mandatului de senator pentru Ciprian Rogojan.

Este membru fondator al Partidului Mişcarea Populară Maramureş, alături de Ciprian Rogojan, Adrian Todoran, Sorin Coste, Adrian Pop, George Moldovan şi Filimon Popa. În cadrul noii formaţiuni, a fost unul dintre oamenii de bază ai campaniilor electorale duse de PMP atat la alagerile europarlamentare şi prezidenţiale, cât şi la cele din 2016, când reprezentanţii Mişcării Populare au obţinut scoruri foarte bune la nivel judeţean şi chiar naţional, ocupând locul al 2-lea între organizaţiile din ţară ale PMP.

În 2016, Dorin Cozma a fost numit secretar general adjunct al PMP Maramureş, iar în martie, 2018, a fost ales secretar general al Organizaţiei PMP Baia Mare.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.