Dosare penale întocmite de poliţişti pentru infracţiuni rutiere

rutieraÎn timpul desfăşurării unor acţiuni pentru prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere pe raza judeţului Maramureş, poliţiştii au identificat trei persoane bănuite de comiterea de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice. Pe numele lor poliţiştii au întocmit dosare penale şi continuă cercetările.

Ieri, în jurul orei 11.00, o societate de furnizare a energiei electrice a sesizat poliţia că, în noaptea de 03/04 aprilie a.c., persoane necunoscute au deteriorat cutia metalică a unui transformator de curent electric montat pe un stâlp din beton amplasat pe marginea D.C. Şugatag. Prejudiciul cauzat a fost estimat la valoarea de 2 000 de lei.

Activităţile de documentare şi investigare efectuate de poliţiştii au dus la identificarea unui tânăr de 27 de ani, din comuna Ocna Şugatag, bănuit de comiterea faptei.

Din cercetările efectuate s-a stabilit că în seara de 03 aprilie a.c., în jurul orei 22.00, tânărul în cauză, aflat la volanul unui autoturism, a efectuat manevra de întoarcere fără să se asigure şi a lovit cu partea din spate a autoturismului cutia transformatorului electric.

De asemenea, poliţiştii au stabilit că tânărul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule iar autoturismul condus nu este înmatriculat.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările.

De asemenea, pe raza localităţii Recea şi pe DJ 182B din localitatea Băseşti au fost depistaţi alţi doi tineri bănuiţi de comiterea de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că cei doi tineri, de 24 şi 25 de ani, au condus mopede deşi nu posedă permise de conducere. De asemenea s-a stabilit că tânărul de 24 de ani se afla sub influenţa băuturilor alcoolice iar mopedul celui de 25 de ani nu era înmatriculat.

Şi în aceste cazuri au fost întocmite dosare penale şi se continuă cercetările, urmând ca la finalizarea lor să se propună măsuri.

Foto: Arhiva

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.