Dosare penale pentru infracțiuni rutiere!

rutieraPoliţiştii rutieri au continuat şi în acest sfârşit de săptămână acţiunile de verificare şi control a traficului rutier. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 207 sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproape 61.000 de lei, au reţinut 13 permise de conducere şi au retras nouă certificate de înmatriculare.

Pentru a-i determina pe conducătorii auto să adopte un comportament preventiv în trafic şi pentru a-i conştientiza de pericolele la care se expun prin nerespectarea normelor rutiere, poliţiştii au fost prezenţi pe principalele artere de circulaţie de pe raza judeţului. Astfel, poliţiştii au întocmit dosare penale pe numele mai multor maramureşeni pentru comiterea infracţiunilor de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, conducere fără permis, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată, conducerea unui vehicul neînmatriculat şi vătămare corporală din culpă.

De asemenea, poliţiştii au constatat 207 contravenţii ce au fost sancţionate cu amenzi în valoare de aproape 61.000 de lei. Ca măsură complementară, au fost reţinute 13 permise de conducere şi au fost retrase nouă certificate de înmatriculare.

Foto: Arhiva

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.