Dosare penale pentru infracţiuni rutiere in tot judetul Maramures

În timp ce acţionau pentru supravegherea şi controlul traficului rutier, poliţiştii maramureşeni au constatat opt infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

Un tânăr de 24 de ani din Tăuţii Măgherăuş şi un bărbat de 62 de ani din Şişeşti au fostalcool
depistaţi în timp ce conduceau autovehicule deşi se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

La Borşa, Săcel şi Chelinţa, poliţiştii au identificat trei bărbaţi care conduceau vehicule neînmatriculate, unul dintre ei fără a poseda permis de conducere.

La Baia Mare, un adolescent de 15 ani a fost depistat conducând un autoturism iar un bărbat de 49 de ani a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea poliţiei.

În dimineaţa zilei de vineri, 27 martie, în jurul orei 08.00, un băimărean de 49 de ani a surprins şi accidentat o minoră de 14 ani ce traversa regulamentar strada Grănicerilor din municipiu. Conducătorul auto a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea poliţiei. El a fost identificat de poliţişti la câteva ore de la producerea accidentului. Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările.

Tot vineri, la ora 20.00, un tânăr de 15 ani, din Baia Mare, a condus un autoturism înmatriculat în Spania dinspre strada Vasile Alecsandri spre bulevardul Unirii. Ajuns în sensul giratoriu, a acroşat un autoturism care se deplasa în aceeaşi direcţie de mers, după care şi-a continuat deplasarea. La scurt timp de la sesizare, poliţiştii l-au identificat şi găsit pe minor la domiciliu. Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere fără permis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.