Două cutremure în câteva ore, Buzău şi Vrancea s-au cutremurat din nou

Institutul Naţional pentru Fizica Pământului a înregistrat două cutremure în noaptea de duminică spre luni. Unul a avut loc în Vrancea şi a fost la o adâncime de 84,4 km, iar cel de-al doilea a fost în Buzău la 113 km.

Un cutremur de 2,9 pe scara Richter a avut loc duminică noaptea, ora 00:24:50, în judeţul Buzau. Seismul a fost la o adancime de 113 km.

Câteva ore mai târziu, la 04:25:29, un alt cutremur a fost în judeţul Vrancea, la o adâncime de 84.4km şi a avut 2,3 pe scara Richter.

Un cutremur cu magnitudine 3,3 s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă în Vrancea, anunţă Institutul Naţional de Fizică a Pământului.

Seismul s-a produs, potrivit INFP, la ora 01:51 şi a avut o magnitudine de 3.3 pe scara Richter. Cutremurul a fost localizat la o adâncime de 93.1 km, iar cele mai apropiate localităţi de epicentru au fost Vrâncioaia, Poiana, Prisaca, Năruja, Podu Nărujei şi Nistoreşti. Acesta a fost al şaselea şi cel mai puternic seism înregistrat în ultima săptămână în zona seismică Vrancea.

Citeste mai mult pe romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.