Două femei au avut parte de șocul vieții lor! S-au dus să ridice cadavrul mamei de la morgă, însă au găsit-o în viaţă în salonul spitalului

Două femei au avut parte de șocul vieții lor! S-au dus să ridice cadavrul mamei de la morgă, însă au găsit-o în viaţă în salonul spitalului

Două femei au avut parte de șocul vieții lor! Ele susțin că au fost anunțate de la spital că mama lor a murit, însă când au mers acolo au găsit-o vie.

Femeile au povestit pentru presa locală că duminică, 13 ianuarie, și-au vizitat mama și se simțea bine, însă pe seară au primit un telefon în care au fost anunțate că mama lor a murit.

„Am fost sunați duminică seara de o angajată a spitalului care ne-a anunțat că mama a murit la ora 20:15. Ne-a mai spus că putem să ajungem a doua zi la 8.00 sa o luăm de la morgă. Luni (n.r. 14 ianuarie) ne-am prezentat la morgă. De acolo, ne-au spus să mergem în spital să luăm documentele. Medicul care o îngrijea pe mama a rămas uimit. I-a dus în salon pe soțul, cumnatul și pe nepotul meu, care au văzut-o pe mama vie, îi dădea o asistentă să mănânce cu lingurița. În final, ni s-a spus că decedase altcineva cu același nume, din Drăgășani, și că probabil s-au încurcat fișele”, spune Felicia, fiica Mariei Breazu, potrivit indiscret.ro.

De cealaltă parte, directorul spitalului spune că este vorba despre o neînțelegere și cel mai probabil femeilor li s-a spus că mama lor este intubată nicidecum că a decedat.

„Imposibil, probabil li s-a spus că a fost intubată, nu că a murit. Am verificat, nu a decedat nimeni din Drăgășani cu nume identic, cred că a fost o neînțelegere a situației”, a spus Medicul Dan Ponoran, directorul SJU Vâlcea. Una dintre fiicele femeii spune că directorul spitalului nu este corect informat.

„Exclus să fi înțeles greșit, ni s-a spus clar că mama a murit și să o ridicăm de la morgă. Este de necrezut ce am pățit, îmi pare rău că nu ne-am gândit să chemăm presa, să ne filmeze și să ne fotografiez cu sicriul în mașină. Nu mai pun la socoteală stresul nostru”, susţine aceasta.Citeste mai mult pe RTV.NET

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.