Două persoane prinse în flagrant în timp ce vindeau ţigări de contrabandă

tigariÎn urma unor activităţi specifice desfăşurate, poliţiştii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipiului Baia Mare au prins în flagrant două persoane care ofereau spre vânzare ţigări de contrabandă. Întreaga cantitate de ţigări, peste 150 pachete, a fost ridicată în vederea confiscării iar persoanele depistate sunt cercetate sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă.

Ieri dimineaţă, în jurul orei 06.20, poliţiştii care efectuau activităţi pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică pe strada Piaţa Izvoarele din municipiul Baia Mare, au observat o femeie care avea într-o plasă mai multe pachete cu ţigări. În urma controlului efectuat, poliţiştii au constatat că femeia, băimăreancă în vârstă de 50 de ani, deţinea în vederea comercializării 94 pachete cu ţigări netimbrate în România, pentru care nu a putut prezenta documentele legale de provenienţă.

După-amiază, în jurul orei 17.00, poliţiştii au depistat pe strada Aleea Neptun din municipiu, o altă persoană ce comercializa ţigări, fără a deţine documente legale de provenienţă. Este vorba de un băimărean în vârstă de 63 de ani, care avea în două plase 60 pachete cu ţigări netimbrate în România.

Ţigările găsite, în valoare de peste 1 500 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar pe numele celor doi băimăreni au fost întocmite dosare penale sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă.

Foto: Arhiva

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.