Două tinere, dispărute în tragedia din Colectiv. Nu au fost găsite nici la morgă, nici la spital

aiaia

Jurnalista Alice Kivasniski de la agenția de presă Mediafax a postat pe Facebook un mesaj legat de tragedia din Colectiv, care a fost preluat si de jurnalistul Robert Turcescu. Două tinere ar fi dispărut în tragedie, dar acestea nu ar fi fost identificate până acum nici în spitale, nici la morgă.

„Ca sa nu mai existe niciun dubiu: eu sunt reporter, vineri m-au trimis la sp. de Arsi unde era o mica „revolta” a apartinatorilor, in curtea spitalului. Am ajuns si stateam langa poarta spitalului. La un moment dat a venit langa mine o femeie si s-a derulat conversatia relatata de mine. Ca sa intelegeti si urgenta: eu eram acolo sa scriu o stire si in timp ce vorbeam cu doamna respectiva a iesit cineva sa faca declaratii pe care trebuia sa le inregistrez. Din acest motiv nu am reusit sa ii cer un nume sau un contact, cand m-am intors, plecase. Eu nu spun ca e adevarat sau nu ceea ce mi-a povestit doamna, eu am relatat un lucru care mi s-a povestit.”, scrie jurnalista pe Facebook.

Conform unor surse, cele două tinere la care s-a referit jurnalista Mediafax ar fi de la un liceu bucureștean, eleve în clasa a 12-a, scrie flux24.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.