Dr. Li-Meng Yan: „coronavirus este o boală provocată de om”

Dr. Li-Meng Yan, fost cercetător la Școala de Sănătate Publică din Hong Kong, a postat o lucrare în care consideră că dovedește cum Covid-19 ar putea fi „creat” într-un laborator în doar șase luni de către oameni.

Un virusolog chinez care a susținut că noul coronavirus este o boală provocată de om, creată într-un laborator din China, a publicat luni un raport în care își susține afirmația explozivă.

Dr. Li-Meng Yan, fost cercetător la Școala de Sănătate Publică din Hong Kong, crede că a  reușit să dovedească faptul că SARS-CoV-2, tulpina mortală a coronavirusului, putea fi „creată” într-un cadru de laborator în doar șase luni, potrivit DailyStar.

Oamenii de știință au postat o lucrare pe site-ul web al depozitului cu acces deschis Zenote, co-autorul împreună cu alte două persoane, intitulată „Caracteristici neobișnuite ale genomului SARS-CoV-2″ sugerând modificări sofisticate de laborator.

În această lucrare se observă cum Covid-19 „prezintă caracteristici biologice care sunt incompatibile cu un virus zoonotic natural”, indicând că boala a fost provocată de om.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.