Dr. Viorica Cherecheş, deputat de Maramureş: 1 Octombrie, o zi în care am sărbătorit seniorii şi medicii. O zi aparte, cu oameni speciali, care au muncit ani de zile în comunitatea maramureșeană

1 Octombrie, o zi în care am sărbătorit seniorii şi medicii. O zi aparte, cu oameni speciali, care au muncit ani de zile în comunitatea maramureșeană

Prima zi de Octombrie ne-a adus împreună în comunitatea băimăreană pentru a-i sărbători pe seniori şi pe medici. O zi aparte, cu oameni speciali, care au muncit ani de zile pentru a construi micul oraş minier Baia Mare fără perspectivă, transformându-l într-o adevărată cetate, o capitală a tineretului.

Seniorii sunt rădăcina comunităţii, parte esenţială a familiei băimărene din care cu toţii facem parte şi alături de care îmbătrânesc frumos.

Sunt medicul care timp de 40 de ani m-am dedicat oamenilor, comunităţii băimărene şi maramureşene  din dorinţa de a face bine şi a alina suferinţa. Mi-aş dori să transmit tinerei generaţii experienţa profesională dobândită pe parcursul vieţii.
Acum, mai mult ca niciodată, medicii trebuie preţuiţi pentru modul în care şi-au făcut şi îşi fac pe deplin datoria. Pentru ei spitalul, în aceste momente, a devenit o a doua casă.

O astfel de zi trebuie să fie în fiecare zi, o zi specială, să-i sărbătorim atât pe medici cât şi pe seniori. Fără ei, comunitatea băimăreană ar fi mai săracă. Sunt o poarte esenţială dintr-un întreg numit Maramureş care fără aportul lor nu ar fi existat.

Dr. Viorica Cherecheş,

deputat de Maramureş

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.