Premiera “ COLUMBINUS “ va avea loc sâmbătă, 20 februarie începând cu ora 19.00, la Sala Mare a Teatrului Muncipal

12735903_1549318165383453_1308517701_nAzi, Teatrul Municipal Baia Mare a găzduit o conferință de presă în cadrul căreia a fost anunțată premiera mult așteptatului spectacol COLUMBINUS.

Aflat la a 4-a ediție a stagiunii, spectacolul este o provocare pentru actorii tineri în cadrul căreia patru absolvenți și patru debutanți au avut șansa să fie puși în valoare.

Ideea acțiunii pornește de la întâmplările petrecute la Liceul Columbine din SUA, în anul 1999 care cu siguranță a lăsat o urmă adâncă în sufletul umanității. Dezbaterea e una continuă, fără a se putea găsi explicații raționale asupra a ceea ce a generat masacrul.

Drama elevilor din SUA este punctul de plecare al derulării spectacolului care este transpusă de asemenea și în tragicul incident de la COLECTIV. Astfel, s-a dorit ca din acest punct de plecare să se atingă de fapt o problemă universală care duce spre distrugere.

Alături de noul director al Teatrului Municipal, Radu Macrinici, au fost alături Horia Suru, unul dintre cei mai importanți tineri regizori ai momentului, Cristian Marin, scenograf și Sophie Duncan, coregraf.

Premiera va avea loc sâmbătă, 20 februarie începând cu ora 19.00, la Sala Mare a Teatrului Muncipal.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.