DUBLA DE AUR PENTRU CSS BAIA SPRIE

alpinPe partia “B” din masivul Parang au avut loc intrecerile de schi alpin din cadrul Campionatelor Nationale ale Cluburilor Sportive Scolare. Desfasurat in zilele de 12-13 martie, campionatul a avut doua probe: slalom urias si slalom. La start s-au aliniat peste 70 de concurenti de la 13 cluburi sportive scolare.
Lotul CSS Baia Sprie a avut in componenta 5 sportivi: Selejan Raul si Costinar Lorand la categoria juniori, Selejan Anitta la cadete, Copos Petra si Iacob Razvan la categoria copii.
Continuind seria de rezultate foarte bune, sportiva Copos Petra a reusit sa se impuna in mod categoric la ambele probe, cucerind astfel doua medalii de aur si titlul de dubla campioana nationala a cluburilor sportive scolare. La cadete Selejan Anitta s-a clasat pe locul 5 la slalom urias, juniori Costinar Lorand un loc 7 la slalom urias si un loc 5 la slalom , Selejan Raul o clasare pe locul 8 la proba de slalom iar Iacob Razvan s-a clasat pe locul 4 la slalom urias la categoria copii.
Datorita rezultatelor foarte bune obtinute la campionatele nationale, sportive Copos Petra a fost inclusa in lotul de sportive care reprezinta Romania la competitia internationala “PINOCHIO” ce se va desfasura in statiunea Abetone din Italia, in perioada 19-20.03.2015. Speram la o evolutie onorabila.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.