Dublă tragedie la Exatlon! Au fost îngenuncheate de durere: ”A murit!”

Dublă tragedie la Exatlon! Au fost îngenuncheate de durere: ”A murit!”

Concurenţii au vorbit despre dramele din viaţa lor. Mariana, Alina, Diana Belbiţă, Larisa şi Ionuţ nu şi-au mai putut stăpâni lacrimile şi au dat frâu liber emoţiilor.

Exatlon:  Întrebaţi cine ar fi persoana din viaţa lor pe care ar vrea să o aibă alături, în Republica Dominicană, mai mulţi concurenţi au izbucnit în lacrimi.
Exatlon 25 februarie:  Mariana, spre exemplu, a mărturisit că mama ei a murit şi acest lucru îi trezeşte sentimente foarte triste.

Exatlon :  ”Mi-e dor de mama pe care nu mai ştiu că nu mai pot să o văd, pentru că a plecat la îngeri. Mi-e dor şi de copilul meu, dar ştiu că sunt puternică şi ştiu că voi trece mai departe.”, a spus Mariana.

Exatlon :  Alina, de asemenea, a izbucnit în lacrimi: ”O să-mi treacă. Ştefan a fost întrebat dacă o persoană ar fi fost aici, stând, însă eu pot să răspund. Pot să răspund eu. Cu tot respectul, aş fi uitat de toţi şi aş fi sărit pentru mama.”, a spus Alina, printre lacrimi.

Exatlon:  Diana Belbiţă a a vorbit despre tatăl ei printre lacrimi şi a spus că îi datorează tot ceea ce este astăzi. ”O iubesc foarte, foarte mult pe mama, dar eu cred că toată sunt tata în fire. Cred că datorită lui sunt ceea ce sunt astăzi, cred că toate competiţiile în care am luptat au fost pentru el. Îmi este foarte dor de ei, aşa că voi lupta mai departe aici, în Dominicană. ”, a spus ea.

Exatlon:  De asemenea, Larisa a mărturisit că tatăl ei a murit acum cinci luni de zile.
Exatlon :  ”Tata a murit acum cinci luni, de asta sunt aici. Cred că îmi distrage atenţia şi mă ajută să trec mai departe. Cred că aş vrea să fie soţul meu aici.”, a mai spus Larisa.

Exatlon :  Şi băieţii plâng câteodată, iar acest lucru l-a dovedit Ionuţ. ”Când vine vorba de familie, e o coardă sensibilă pentru mnine. Eu nu pot vorbi cu ei, eu nu-i pot auzi, dar cu toate astea, mă gândesc la ei şi merg la departe. Ştiu că va veni o zi în care voi merge acasă şi am învăţat foarte multe. Când voi ajunge acasă voi  fi mai responsabil. ”, a precizat el. 

sursa:kanald.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.