Dulceața banală care te scapă de tuse!

E sezonul în care tusea și răceala ne dau mari bătăi de cap. Există însă un remediu natural și eficient care ne poate scăpa de aceste probleme, într-o clipă.

Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a prezentat un leac genial în caz că ești răcit și nu mai scapi de tuse.

”Există o reţetă foarte bună, dulceaţa de ceapă. Se iau 500 de grame de ceapă, o curăţăm, o tocăm mărunt, punem 400 de grame de zahăr şi un litru de apă. O punem la foc mic şi o fierbem 3 ore. Când a terminat de fiert şi o lăsăm puţin să se răcească, adăugăm acolo 50 de grame de miere. Dăm copiilor 6 linguriţe pe zi şi adulţilor câte 4-6 linguri mari. Se iau de obicei înainte de masă cu jumătate de oră.

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Oferte Speciale pentru Revelion in Tara si in Strainatate!

Profită acum: Vara în luna ianuarie

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

Tusea trece cam în 3-4 zile cu această soluţie. Se ţine într-un borcan de sticlă la frigider sau chiar pe masă. Aş mai avea o reţetă mică, la fel pentru tuse şi bronşite. Frunza de varză se înmoaie în apă caldă sau o punem la cuptorul cu microunde, punem miere pe ea şi o punem pe piept.

Dacă tusea este mai puternică, punem una pe spate şi una pe faţă”, a spus Lidia Fecioru, în cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse de la Antena 3.

Multe persoane se confruntă cu dureri puternice provocate de afecţiuni reumatice, cu dureri de spate sau de articulaţii. Ca să nu mai vorbim despre monturi, care, în urma parcurgerii pe jos a unor distanţe mari, pot cauza dureri atroce.

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit cum putem scăpa de aceste probleme cu ajutorul unui lucru banal pe care fiecare dintre noi îl are în bucătărie, folia de aluminiu. Aceasta acţionează ca un antiinflamator eficient.

Specialiștii ruși și chinezi au descoperit, după ani de zile de utilizare a foliei de aluminiu, și un alt mod de a fi folosită, și anume pentru atenuarea durerilor în diferite părți ale corpului. Metoda a fost inspirată din medicină tradițională chineză, apoi studiată de oamenii de știință ruși.

Sursa: rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.