Duminică – Ana Lesko,” cireașa de pe tort” la serbările Borșei. Vezi IMAGINI INEDITE cu Momentul torțelor și concertul lui Andreea Bălan

torteDuminică, 15 februarie, ”Serbările Zăpezii” continuă în același ton plin de veselie și bună dispoziție, cu concursuri pentru cei mari dar și pentru cei mici, cu muzică de calitate și joc de lasere pe scenă. Altfel spus, duminică este ziua cu cel mai lung spectacol când, de la 12.00 la 19.00, iubitorii muzicii populare pot să asculte interpreți din Borșa, din Maramureș dar și din Suceava, ansambluri venite să ofere un adevărat spectacol.

În timpul zilei va fi organizat și un spectacol canin,de câini ciobănești, iar la ora 12.00, Serbările Zăpăezii vor fi declarate deschise, oficial, prin prezența oficialităților locale și a invitaților Borșei care vor fi prezenți pe scena amenajată la baza pârtiei.

Seara se încheie cu muzică ușoară, iar invitații sunt Liviu Teodorescu, la ora 20.00, urmat de ”cireașa de pe tort”, Ana Lesko, artista care va și încheia cea de-a treia seară de petrecere și bună dispoziție în Borșa. Nu vor lipsi nici focurile de artificii, la ora 22.00, iar ca noutate, este pentru prima oară când scena este amenajată în stil tradițional cu roți de lemn, covoare țesute de mână, unelte din gospodăriile țărănești: război de cusut, căruța de boi, etc.

 

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.