E JALE. Razie pe şosele din Maramureş. Zeci de permise ridicate de polițiști. Află ce verifică poliţiştii maramureşeni

E JALE. Razie pe şosele din Maramureş. Zeci de permise ridicate de polițiști. Află ce verifică poliţiştii maramureşeni

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Oferte de nerefuzat 2021

În perioada 01-07 februarie a.c., polițiștii Serviciului Rutier Maramureș au acționat pentru prevenirea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere grave.

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Săptămâna trecută polițiștii maramureșeni au reținut 76 de permise de conducere șoferilor care au pus în pericol siguranța celorlalți participanți la trafic prin depășirea vitezei legale cu peste 50 km/h, efectuarea de depășiri neregulamentare, neacordarea de prioritate a  pietonilor sau celorlalte vehicule și conducerea sub influența băuturilor alcoolice sau conducere fără permis.

În urma acțiunilor organizate și desfășurate pe această linie, în această perioadă au fost aplicate 626 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 220.000 de lei și au fost constatate 11 infracțiuni rutiere.

Ca măsură complementară s-a dispus reținerea și a 25 de certificate de înmatriculare celor care nu au respectat legea.

Doar în acest weekend, polițiștii din Maramureș au constatat faptul că șapte bărbați cu vârste cuprinse între 20 și 50 de ani, au comis infracțiuni la regimul rutier.

Patru dintre aceștia au condus un vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe, unu a condus fără permis, iar ultimii doi bărbați au comis ambele fapte.

Polițiștii rutieri recomandă conducătorilor auto să ruleze cu viteză redusă, adaptată condițiilor de drum, să-și sporească atenția și să adopte o manieră calmă la volan.

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Pai cum, nu era vorba ca baietii dau doar avertismente? Sau te pomeni ca i-o prins rusinea? Sau poate vor sa ma prinda ca-i ard prin comentarii ca le trebuie doar bani, dar munca nu? :)) E bine si-asa, continuati baieti, pana la urma ori ma prindeti… ori va faceti treaba 😀 win-win :))

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.