E jale..S-a dat alarma! ANAF ‘cheamă LA MASĂ’ milioane de români! 15 decembrie – termen-LIMITĂ

E jale..S-a dat alarma! ANAF ‘cheamă LA MASĂ’ milioane de români! 15 decembrie – termen-LIMITĂ

Milioane de români sunt vizați de ultimul anunț al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF)! Fiscul a dat strigarea și îi „cheamă la masă” pe toți contribuabilii.

VEZI:PROMOTIE CROAZIERE, valabila pana in 14 DECEMBRIE 2018!

Agenția Națională de Adminisrare Fiscală (ANAF) a dat marea strigare. Toți românii sunt vizați. Dacă își vor plăti taxele, aceștia vor primi o bonificație consistentă. Termenul-limită este de 15 decembrie.

Această bonificație este acordată prin efectul legii, fără a mai fi necesară comunicarea unui act administrativ fiscal din partea organului fiscal central.

Pe finele acestui an, Fiscul are tendința de a încerca să înduplece contribuabilii să-şi achite taxele datorate, promiţându-le bonificaţii care merg până la 10% din suma datorată.

Astfel, potrivit unui anunţ făcut de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF), „contribuabilii, persoane fizice care au depus Declaraţia unică şi care şi-au acordat prin aceasta bonificaţia, prin menţionarea la rd. 2, rd. 5 şi rd. 8 ale lit. C. «Sumarul obligaţiilor fiscale datorate», a sumei aferente acesteia, beneficiază de o bonificaţie reprezentând 5% din suma datorată, dacă achită cel puţin 95% din suma datorată până la 15 decembrie 2018, inclusiv“.

Contribuabilii persoane fizice pentru care au fost comunicate decizii de impunere anuală aferente impozitului pe venit anual pentru veniturile realizate de persoanele fizice în anul 2017, cum ar fi  şi aferente contribuţiei individuale de asigurări sociale datorate de persoanele fizice, pentru perioada 2016 – 2017, şi care achită până la data de 15 de­cembrie 2018, inclusiv, cel puţin 90% din sumele stabilite prin acestea, beneficiază de o bonificaţie reprezentând 10% din suma stabilită prin aceste decizii de impunere anuală, informează zf.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.