E LEGE! RCS&RDS, VODAFONE, ORANGE şi TELEKOM schimbă asta!

Există o listă neagră a site-urilor de jocuri de noroc care pot fi accesate din România. Furnizorii de servicii de internet sunt obligaţi să implementeze lista neagră şi să blocheze accesul utilizatorilor din România pe site-urile respective”, a declarat şeful Direcţiei de Informatizare din cadrul Oficiului Naţional de Jocuri de Noroc (ONJN), Sebastian Ionescu.

Furnizorii de internet sunt obligaţi să blocheze accesul pe site-urile de pariuri de pe lista neagră - ONJN

Furnizorii de internet sunt obligaţi să blocheze accesul pe site-urile de pariuri de pe lista neagră – ONJN

La rândul său, vicepreşedintele ONJN, Gabriel Gheorghe, a menţionat că ‘s-a făcut o analiză legată de situaţia jucătorilor care au activat pe site-urile neautorizate’.

‘Suntem încă în mijlocul acestei analize. Concret, o să vedem exact măsurile care se vor lua. Contravenţia este contravenţie, fie că s-a jucat un leu, fie că s-au jucat 10’, a spus Gheorghe.

Pentru a veni în sprijinul utilizatorilor de site-uri de jocuri de noroc, compania InterLAN a dezvoltat o aplicaţie menită să avertizeze utilizatorii că se află pe un site neautorizat. Aplicaţia îi redirecţionează către site-ul ONJN, de unde utilizatorii pot afla toate datele referitoare la amenzile şi sancţiunile impuse în acest moment, scrie Agerpres.

‘Dorim să încurajăm în continuare comunicarea şi dialogul între operatori, asigurând un mediu propice iniţierii şi dezvoltării de parteneriate între aceştia’, a subliniat Eric Andrei Băleanu, preşedintele Asociaţiei InterLAN, gazda evenimentului.

Evenimentul RONOG, desfăşurat în cursul săptămânii trecute la Bucureşti, s-a adresat reprezentanţilor operatorilor de reţele, furnizorilor de servicii şi conţinut, furnizorilor de echipamente, companiilor româneşti şi străine de profil.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.