E oficial. Aflați cum vă puteți recupera banii pe acțiunile primite după revoluție

baniCum vă puteți recupera banii pe acțiunile primite după revoluție? Românii din țară sau din străinătate pot intra în posesia sumelor de bani prin intermediul funcționarilor din București de la Depozitul Central.

O știre de ultimă oră, apărută în presa românească, dezvăluie adevărul despre foștii acționari care au acțiuni cotate la SIF-uri. Potrivit digi24, peste opt milioane de români sunt acționari ai societăților listate la Bursa de Valori. Statutul de acționar la Bursa de valori din București a fost câștigat în instanță încă de pe timpul guvernării din 1995, când prim-ministru era Nicolae Văcăroiu.

Jurnaliștii de la Digi 24, au dezvăluit în premieră modalitățile prin intermediul căroraromânii din țară sau din străinătate pot afla dacă sunt printre beneficiarii dividendelor și totodată felul în care se poate intra în posesia sumelor de bani care li se cuvin, relateaza ro.blastingnews.com.

Una din beneficiarele acestor dividende este și doamna Rosemarie Perța care a aflat întâmplător că este unul din românii care au acțiuni ce pot fi revalorificate. Doamna Perța a declarat că a aflat despre apartenența sa la aceasta instituție financiară, ceea ce a determinat-o să se adreseze oficialităților financiare de la Depozitarului Central din București, unde a fost imediat găsită în baza de date datând cu acțiuni vechi de 20 de ani.

Citeste continuarea AICI!

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.