E oficial! Alocatii, dublate! Cand se fac majorarile

Ministrul Muncii a dat vestea mult așteptată de toți părinții de la noi din țară. Violeta Alexandru a confirmat faptul că vor crește alocațiile.

Alocatii, dublate! Cand se fac majorarile

Violeta Alexandru, a făcut un anunț mult așteptat marți seara. Subiectul va fi abordat în cel mai scurt timp în cadrul Guvernului. Procentul majorării nu a fost încă stabilit și nu se pune problema de dublarea sau triplarea alocațiile, pentru că nu există fonduri. Șansele ca alocațiile să se mărească sunt tot mai mari. Ministrul Muncii a promis o majorare consistentă a acestora în cel mai scurt timp.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Ce a spus ministrul muncii despre alocatii

ATP Motors ofera clientilor o gama variata de produse si servicii de calitate

„Suntem conştienţi de decizia Curţii Constituţionale şi vom găsi o soluţie. PNL a crescut alocaţiile. Nu e vorba că nu înţelegem sau că nu suntem conştienţi că există această nevoie. Dar să dublezi… vă spun, la Ministerul Muncii în fiecare dimineaţă am proiecte PSD, două teancuri. Proiecte legislative, să triplăm să dublăm…Orice are nevoie de mai mult. Problema este că atât este bugetul şi din el trebuie să acoperi toate aceste nevoi.”, a susținut ministrul.

„A dubla peste noapte fără să spui de unde, a face gesturi dublu, triplu, nu este o abordare responsabilă. Premierul mi-a cerut să fiu pregătită în acest sens. PNL în aceşti ani a generat o creştere a alocaţiei tocmai pentru că ştim că nu este mult. Da. Vor creşte alocaţiile. Sunt pregătită pentru săptămâna viitoare să intru în Guvern cu o creştere în privinţa alocaţiilor, dar o vom face cu siguranţă cât să fie sustenabilă în buget”, a mai spus ministrul Muncii, marţi seara.

Sursa: kanald.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.